درخشش دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس در بیست و چهارمین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه 2 کشور

تاریخ ثبت: 1398/03/10 - 10:13 ق.ظ

تیم اعزامی دانشگاه گنبدکاووس، در بیست و چهارمین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه 2 کشور موفق به کسب 7 سهمیه حضور در مرحله نهایی بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی و دانشجویی کشور گردید.

دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس  با درخشش در بیست و چهارمین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه 2 کشور موفق به کسب 7 سهمیه حضور در مرحله نهایی این دوره از مسابقات علمی و دانشجویی کشور شدند.

خانم ها ماهم ناظری قوجق،مریم مهدی زاده  و آقایان قاسم بندیشه  و رضا غلامی در رشته زبان و ادبیات فارسی،  خانم فاطمه منصوریان در رشته آمار و کاربردها، آقای محسن کریمی در رشته الهیات و معارف اسلامی و آقای علی کریمی در رشته علوم اقتصادی اعضاء این تیم دانشجویی هستند که موفق به کسب رتبه های برتر و مجوز  حضور در مرحله نهایی این دوره از المپیاد علمی کشور شده اند.
روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک و آرزوی موفقیت­ روز افزون برای این عزیزان از زحمات و تلاش های بی وقفه  مدیران و اعضای  هیات علمی دانشگاه در جهت آموزش و پرورش دانشجویان تقدیر و تشکر می نماید.

نام و نام خانوادگی

رشته