برگزاری دوازدهمین نشست معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاههای منطقه 2 کشور به میزبانی دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1398/03/21 - 05:26 ب.ظ

دوازدهمین نشست معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاههای منطقه 2 کشور با حضور جناب آقای دکتر مطیعی، مشاور محترم وزیرعلوم و رییس صندوق رفاه دانشجویان کشور ، به میزبانی دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

دوازدهمین نشست معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاههای منطقه 2 کشور  با حضور جناب آقای دکتر مطیعی، مشاور محترم وزیرعلوم و رییس صندوق رفاه دانشجویان کشور، دکتر سجادی، معاون محترم صندوق رفاه دانشجویان، ریاست دانشگاه گنبدکاووس، اعضای هیات رییسه و جمعی از معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاههای 3 استان  گیلان، گلستان و مازندران در دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

دکتر طهماسبی ریس دانشگاه گنبد کاووس ضمن خیرمقدم گویی به مدعوین دوازدهمین نشست معاونین و مدیران دانشجویی منطقه 2 کشور، برگزاری نشست های منطقه ایی را یکی از خردمندانه ترین اقدامات و تصمیمات سنجیده جهت رفع مشکلات در حوزه های مختلف  دانست. ایشان ضمن تقدیر و تشکر از فعالان حوزه دانشجویی، این حوزه را یکی از پر مشغله ترین حوزه های دانشگاهی برشمردند.

دکتر ناصر مطیعی ریس صندوق رفاه دانشجویان کشور:
سال ۹۷ سال فشار اقتصادی دانشگاه ها بود و با توجه به تهدید ها و فشارهای دشمنان قسم خورده امسال نیز سالی با فشارها و مسائل جدید خواهد بود و برای کاهش فشار بر دانشجویان فداکاری بدنه و خانواده دانشگاهیان امری ضروری است.
برگزاری نشست صمیمانه با اعضای هیات رئیسه دانشگاه گنبدکاووس، آیین کلنگ زنی پروژه احداث زمین چمن مصنوعی دانشگاه، بازدید از بخش های مختلف از جمله برنامه های رئیس صندوق رفاه دانشجویان در دانشگاه گنبدکاووس بود.