فراخوان طرح‌های علمی مشترک ایران و ترکیه آغاز شد

تاریخ ثبت: 1398/05/13 - 08:33 ق.ظ

فراخوان طرح های مشترک علمی ایران و ترکیه آغاز و وبگاهی برای بارگذاری این طرح ها راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این امر در راستای تصمیم کمیته مشترک عملیاتی سازی تفاهم نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و شورای علم و فناوری ترکیه (توبیتاک) صورت گرفته است.
برای تحقق این طرح، اسفند سال ۱۳۹۷ اولین نشست کمیته مشترک عملیاتی سازی این تفاهم نامه با حضور حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی و حسن ماندال رئیس شورای علم و فناوری ترکیه با پیگیری و میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.
پیرو همین نشست، به منظور فراهم کردن زمینه شرکت فعال اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور (وابسته به وزارت عتف) در طرح های مشترک ایران و ترکیه، بعد از انجام هماهنگی های لازم با مسئولان توبیتاک، مقدمات بارگذاری طرح های مشترک ایران و ترکیه فراهم شد.
همچنین وبگاه شورای تحقیقات علمی و فناوری جمهوری ترکیه برای استفاده محققان این کشور www.tubitak.gov.tr راه اندازی شده است.