تقدیر از خدمات دکتر شهریار مقصودلو و انتصاب دکتر معصومه نعیمی به سمت سرپرست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه

تاریخ ثبت: 1398/05/28 - 11:37 ق.ظ

به گزارش روابط عمومی؛ طی حکمی از سوی دکتر ابوالفضل طهماسبی رئیس دانشگاه گنبدکاووس، سرپرست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب شد.

متن حکم انتصاب دکتر معصومه نعیمی به سمت سرپرست گروه  نظارت و ارزیابی دانشگاه به شرح ذیل است:
سلام علیکم

احتراماً، نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب می شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌مندی از تجارب ارزشمند سایر همکاران و مشارکت کلیه حوزه‌های ستادی و دانشکده‌ها، در راستای استقرار نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، با بهره گیری از دانش روز در زمینه فناوری اطلاعات و هماهنگ با سایر سامانه‌های موجود براساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه دانشگاه، نسبت به پیشبرد هر چه مطلوبتر محورهای زیر اهتمام ورزید:

• اهتمام به فعال سازی بیش از پیش شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت
  • تهیه و تدوین شاخص های عمومی و اختصاصی ارزیابی عملکرد دانشگاه و نظارت شاخص مدار بر عملکرد واحدها
  • تهیه و ارایه گزارش‌های عملکرد سالیانه دانشگاه همراه با تجزیه و تحلیل آنها در حوزه مربوطه

همچنین در حکم جداگانه ای از زحمات جناب آقای دکتر شهریار مقصودلو مدیر سابق نظارت و ارزیابی قدردانی به عمل آمد.