اطلاعیه شماره 2 ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ناپیوسته "دانشگاه گنبدکاووس(سال تحصیلی 99-1398)"

تاریخ ثبت: 1398/06/17 - 08:52 ق.ظ

پیرو اطلاعیه شماره 1 ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ناپیوسته ، فرآیند مرحله اول ثبت نام ( ثبت نام غیر حضوری) به شرح زیر اعلام می گردد:

یاد آوری 1:

ثبت نام در ابتدا  بصورت غیرحضوری روز های چهار شنبه و پنج شنبه مورخ 98/06/20 و  98/06/21 می باشد که برای کلیه پذیرفته شدگان با مراجعه به آدرس   erp.gonbad.ac.ir   الزامی است و پس از دریافت تاییدیه نهائی ثبت نام مطابق فایل راهنمای درج شده در اطلاعیه شماره 2 می توانند نسبت به ثبت نام حضوری اقدام نمایند.

• نکات وموارد مهم در مرحله اول ( ثبت نام غیر حضوری):

تکمیل دقیق اطلاعات خواسته شده و بارگزاری اسکن مدارک براساس راهنمایی ثبت نام غیرحضوری (دانلود فایل راهنما)

1) اسکن اصل مدرک دوره  کاردانی و یا گواهی موقت دروه کاردانی

تبصره 1: پذیرفته شدگان آقا مشمول خدمت وظیفه عمومی  که فاقد گواهی فوق الذکر می باشند می توانند گواهی لغو معافیت تحصیلی صادر شده توسط دانشگاه با قید  رشته ، معدل و تاریخ فراغت از تحصیل دوره کاردانی خود را بجای بند یک بارگزاری نمایند.

تبصره 2: دانشجویان فاقد گواهی کاردانی که تاریخ فارغ التحصیلی آنها بعد از 98/02/31 می باشد ، می توانند فرم معدل (فرم شماره 7)  را دانلود و سپس به تایید رسمی دانشگاه مقطع قبل رسانیده و بجای بند 1 در هنگام ثبت نام غیرحضوری  بار گزاری نمایند.

2) اسکن اصل شناسنامه ( تمامی صفحات)

3) اسکن اصل کارت ملی (پشت و رو)؛

4)  اسکن عکس  پذیرفته شده(عکس در سال جاری گرفته شده باشد)

5) اسکن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ( ویژه آقایان دارای کارت) ، مشمول خدمت وظیفه عمومی  در این قسمت نیازی به درج فایل ندارند و صرفاً می بایست در هنگام مراجعه حضوری از طریق باجه امور مشمولین نسبت به دریافت درخواست معافیت تحصیلی برای مقطع کارشناسی ناپیوسته خود اقدام نمایند.

مرحله دوم  ثبت نام حضوری پس از دریافت تاییدیه مطابق فایل راهنما روزهای شنبه و  یک شنبه  مورخ 98/06/23و   98/06/24