اطلاعیه شماره 1 ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد "دانشگاه گنبدکاووس(سال تحصیلی 99-1398)"

تاریخ ثبت: 1398/06/17 - 03:47 ب.ظ

به اطلاع پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی ارشد 1398 فرآیند ثبت نام غیر حضوری می رساند.

امکان ثبت نام غیرحضوری از روز چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 1398/06/20  و  1398/06/21   برای کلیه پذیرفته شدگان براساس فایل راهنما  با مراجعه به آدرس  erp.gonbad.ac.ir  امکان پذیر می باشد.

• نکات وموارد مهم در مرحله ثبت نام غیر حضوری:

تکمیل دقیق اطلاعات خواسته شده و بارگزاری اسکن مدارک براساس راهنمایی ثبت نام غیرحضوری (لینک دانلود راهنمای  ثبت نام غیر حضوری)

مدارک مورد نیاز جهت انجام ثبت نام غیرحضوری:

1. اسکن یک قطعه عکس  4*3 ) تهیه شده در سال جاری)
  2. اسکن شناسنامه ( تمامی صفحات)
  3. اسکن کارت ملی ( پشت و رو)
  4. اسکن اصل گواهی پایان دوره کارشناسی و یا گواهی موقت پایان دوره کارشناسی

تذکر 4-1: آقایان مشمول خدمت مقدس سرباز در صورت نداشتن گواهی پایان دوره کارشناسی می توانند اسکن  نامه لغو معافیت تحصیلی دوره کارشناسی با قید معدل و تاریخ فراغت را بارگزاری نمایند.

تذکر 4-2: پذیرفته شدگانی که دانشجو سال آخر بوده اند  و گواهی پایان دوره کارشناسی خود را دریافت ننموده اند لازم است بجای گواهی کارشناسی ، اسکن فرم معدل ( فرم مذکور بصورت PDF    بر روی پورتال سازمان سنجش قرار دارد ) که به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی رسیده باشد را ارائه نمایند.

تذکر 4-3: پذیرفته شدگانی که در زمان آزمون کارشناسی ارشد دانشجو سال آخر بوده اند لازم است اسکن فرم  معدل واحد های گذرانده (دانلود فرم معدل مندرج در صفحه 43 دفترچه شماره 1 رهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد)  که در زمان ثبت نام آزمون به استناد آن در سایت سازمان سنجش معدل خود را ثبت نموده اند و به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی رسیده است  را اسکن  و علاوه برگواهی پایان دوره کارشناسی ، در قسمت مربوط به اصل گواهی کارشناسی بارگزاری نمایند.

1. اسکن گواهی دوره کاردانی با قید معدل برای ویژه فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته

لازم به ذکر است ثبت نام حضوری از روز دوشنبه مورخ 98/06/25 لغایت  سه شنبه  98/06/26 برای کلیه پذیرفته شدگان  که  تاییدیه نهائی  ثبت نام غیرحضوری را مطابق فایل راهنما دریافت نموده باشند امکان پذیر خواهد بود.