برگزاری کارگاه کارآفرینی استارتاپی (ایده تا عمل)

تاریخ ثبت: 1398/09/03 - 04:57 ب.ظ

کارگاه آموزشی استارتاپی-کارآفرینی با حضور سرکار خانم دکتر زهرا الداغی از اعضای مشاوران برترمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سوم آذر ماه، از ساعت 13 در محل سالن آمفی تئاتر شهید مطهری دانشگاه گنبد کاووس در جمع مسئولین و دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبد کاووس کارگاه آموزشی استارتاپی-کارآفرینی با سخنرانی سرکار خانم دکتر زهرا الداغی از اعضای مشاوران برترمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل سالن آمفی تئاتر شهید مطهری دانشگاه گنبد کاووس در جمع مسئولین و دانشجویان برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه باز شدن قالب های بسته فکر  بود تا به سمت ایده، فرصت شناسی، کارآفرینی و تجاری سازی پیش رود و اولین گام در این مسیر خودآگاهی معرفی گردید. که از طریق آشنایی با خصوصیات ،توانمندی‌ها و نقاط قوت و ضعف افراد بدست می آید. در دومین گام  اشخاص با خودارزیابی شخصی و تجربیاتی که از مسائل مختلف در زندگی خود بدست می آورند به برنامه ریزی امور برای آینده می پردازند.