آزمون انتخابی، تیم المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1398/09/04 - 04:23 ب.ظ

دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه به منظور انتخاب تیم المپیاد دانشجویی دانشگاه گنبد جهت شرکت در مرحله اول المپیاد غیرمتمرکز منطقه 2 در رشته‌های زیر اقدام به برگزاری آزمون می‌نماید.

زمان آزمون: پنج‌شنبه 26 دی 98

کلیه داوطلبان لازم است حداکثر تا تاریخ 30 آذر 98 درخواست خود جهت شرکت در آزمون را با حضور در آموزش دانشکده مربوطه و تکمیل فرم ثبت نام آزمون به دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه ارائه یا به پست الکترونیک ab.toomaj@gonbad.ac.ir  ارسال نمایند.

توجه

1. فقط دانشجویان سال سوم و چهارم که از نظر معدل کل جزو 10 درصد برتر ورودی خود می باشند، مجاز به شرکت در آزمون هستند. در صورت عدم ثبت نام یا انصراف، صرفاً 10 درصد بعدی مجاز به شرکت در آزمون می‌باشند.
  2. لازم به یادآوری است که دانشجویان رشته زیست شناسی می‌توانند در رشته سلولهای بنیادی و مهندسی بافت نیز ثبت نام نمایند.