برگزاری چهارمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی ACM دانشگاه گنبد کاووس

تاریخ ثبت: 1398/09/16 - 02:17 ب.ظ

چهارمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی دانشگاه گنبد کاووس (MCPC) پنجشنبه ۱۴ آذر به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی مینودشت با حضور ۵۴ دانشجو در قالب ۲۱ تیم برگزار شد.

بزرگترین رویداد برنامه نویسی شمال کشور پایان یافت.
چهارمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی دانشگاه گنبد کاووس (MCPC) پنجشنبه ۱۴ آذر به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی مینودشت با حضور ۵۴ دانشجو در قالب ۲۱ تیم برگزار شد و در پایان سه تیم از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، یک تیم از دانشگاه صنعتی سجاد مشهد و یک تیم از دانشگاه صنعتی شریف به ترتیب مقام های اول تا پنجم را کسب کردند. در این دوره از مسابقات تیمها با هریک از سه زبان برنامه نویسی  سی پلاس پلاس، جاوا و پایتون باید به ۷ سئوال طرح شده پاسخ می دادند که دو تیم اول و دوم هر یک موفق به حل ۵ سئوال شدند و اختلاف ۳ دقیقه ای در سرعت پاسخگویی تکلیف تیم برتر را مشخص کرد. این دوره از مسابقات با استانداردهای مسابقات منطقه ای غرب آسیا و با هدف آمادگی هر چه بیشتر تیم های راه یافته برگزار شد. در این دوره از مسابقات تیم‌هایی از دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، صنعتی سجاد مشهد، صنعتی قوچان، گلستان، علم و فناوری مازندران، گنبدکاووس، آزاد اسلامی واحد گرگان، آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس و دانشکده فنی و مهندسی مینودشت حضور داشتند.