برگزاری دومین دوره مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1398/09/09 - 10:27 ق.ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبد کاووس دومین جشن تجلیل از فرزندان ممتاز کارمندان و اعضا هیات علمی دانشگاه گنبد کاووس در 7 آذرماه 1398 در محل سالن آمفی تئاتر فرهنگیان برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر ابوالفضل طهماسبی، ریاست دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان گرامی، از تلاش و همت والای دانش آموزان و حمایت های والدین این عزیزان قدردانی نموده و  موفقیت و کسب درجات بالاتر علمی را برای آنها آرزو داشتند.
در ادامه برنامه گروه هنری محراب (وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی) به اجرای نمایش، مسابقه و پخش کلیپ پرداختند که مورد استقبال مدعوین قرار گرفت. در این مراسم هنرمند خردسال خانم  سما سنجه ونلی فرزند شهید مدافع حرم قطعه ای بسیار زیبا از شاهنامه فردوسی  را سرود و با دریافت هدیه ای مورد تقدیر مسئولین و حضار واقع شد.
در انتها ی مراسم  از دانش آموزان ممتاز با اهدا لوح تقدیر و جوایز نفیس تشکر و قدردانی شد.