برگزاری نشست فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه به مناسبت هفته بسیج

تاریخ ثبت: 1398/09/10 - 05:37 ب.ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس جلسه نشست علمی و فرهنگی بسیج دانشجویی، 9 آذر ماه 1398 در محل سالن آمفی تئاتر شهید مطهری دانشگاه در جمع مسئولین ، بسیجیان و دانشجویان برگزار گردید.

در این مراسم  جناب آقای بهزاد فرهنگ نماینده محترم سازمان بسیج دانشجویی کشور، که به عنوان سخنران در این مراسم حضور داشتند؛ با ذکر این مطلب که  امروز یکی از ضروری ترین تشکل ها‚ بسیج دانشجو و طلبه است و طلاب علوم دینی و دانشجویان دانشگاه ها باید با تمام توان خود در مراکزشان از انقلاب و اسلام دفاع کنند و باید هسته های مقاومت را در تمامی جهان به وجود آورند و در مقابل شرق و غرب ایستادگی کنند، ماموریت تشکل های بسیج دانشجویی را که پیام امام خمینی (ره ) است را بیان نمود.

همچنین ایشان خاطر نشان کردند که باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این امر در جایی که گروهی با ذهن فعال و پویا شکل بگیرد می تواند موثر واقع شود و دانش‌بنیان بودن و مسئله محور بودن  مراکز را رمز موفقیت برشمردند و عنوان کردند که توجه به این امور از سوی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.
در پایان مراسم با اهدای جوایزی از فعالان حوزه بسیج دانشجویی تقدیر و تشکر گردید.