جلسه هم اندیشی در خصوص جایگاه و نقش جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب

تاریخ ثبت: 1398/09/20 - 12:51 ب.ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس جلسه هم اندیشی در خصوص جایگاه و نقش جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب با حضور حجت الاسلام والمسلمین ترابی، امام جمعه محترم شهرستان گنبدکاووس و جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه گنبد کاووس در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر طهماسبی، ریاست دانشگاه ضمن خیرمقدم به حجت الاسلام والمسلمین ترابی و دیگر همکاران ، بیانیه ای را که مقام معظم رهبری بعد از ورود به دهه پنجم انقلاب تحت عنوان گام دوم انقلاب صادر کرده‌اند را بسیار حائز اهمیت و روشنگر ادامه مسیر حرکت شکوهمند انقلاب اسلامی برشمردند و ضمن پرداختن به مواردی در این بیانیه خاطر نشان کردند تاکید مقام معظم رهبری در این بیانیه، تکیه بر نیروی جوان و متخصص داخلی برای رفع نمودن مسائل و مشکلات می باشد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین رجبی نماینده ولی فقیه در دانشگاه گنبد کاووس، سند گام دوم انقلاب را فراتر از بیانیه و راهکاری برای عملگرایی جامعه ایران با داشتن یک هسته مرکزی به نام جوان عنوان نمودند و بر نقش جوانان به دلیل دارا بودن روحیه آرمان خواهی ومسئولیت پذیری تاکید نمودند.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین ترابی، خاطر نشان کردند که بیانیه شامل ترین گفتمان انقلاب و کلان ترین مفهوم اجرایی، تحول آفرینی و جهت‌دهی است و بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری برای اجرایی شدن ابتدا باید به گفتمان ، سپس به باور و بعد از آن به عزم و اراده ملی برای تغییر رویکردها تبدیل شود و در این مسیر رویکرد جوان گرایی و جوان سپاری مد نظر قرار گیرد.