تقدیر از عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس در شانزدهمین جشنواره نقد کتاب

تاریخ ثبت: 1398/09/25 - 09:29 ق.ظ

مقاله دکتر مراد اسماعیلی، در حوزه کلیات اثر با موضوع «نقد و تحلیل کتاب روش تحقیق به زبان ساده» در شانزدهمین جشنواره نقد کتاب کشور شایسته تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سیدحسن اسلامی اردکانی دبیر علمی شانزدهمین جشنواره نقد کتاب در مراسم پایانی این دوره بیان داشت: از ۷۱۳ مقاله رسیده به این جشنواره ۱۴ مقاله انتخاب شد که ۶ مقاله برگزیده و ۸ مقاله شایسته تقدیر بودند.

دبیر علمی شانزدهمین جشنواره نقد کتاب گفت: زبان پاک و پیراسته، غیر شخصی بودن نقد‌ها و ساختارمند بودن و انسجام از ویژگی‌ها و معیار‌های نقاد شایسته است.

🔰 قابل ذکر است در این جشنواره، مقاله دکتر مراداسماعیلی، عضو هیات علمی دانشگاه  در حوزه کلیات اثر با موضوع «نقد و تحلیل کتاب روش تحقیق به زبان ساده» شایسته تقدیر قرار گرفت.