برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه گنبد کاووس

تاریخ ثبت: 1398/09/25 - 06:32 ب.ظ

آیین گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه گنبدکاووس روز یکشنبه با حضور مدیران، اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر شهید مطهری دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر طهماسبی، ریاست دانشگاه ضمن خوش­آمدگویی  و تبریک هفته پژوهش به اساتید و پژوهشگران، تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی را لازمه  حل مشکلات کشور و منطقه دانستند و با تاکید بر ضرورت حرکت دانشگاه ها از سمت دانشگاههای آموزش و پژوهش محور به سمت دانشگاه های کارافرین و ثروت افرین، بر انجام پژوهش‌های مرتبط و مبتنی بر نیازهای کشور و جامعه و ارتباط دانشگاه و صنعت تاکید نمودند.
در ادامه  دکتر ستاریان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه سخنانی در خصوص گرامیداشت هفته پژوهش و نقش دانشگاه ها ایراد نمودند.

سپس دکتر غلامعلی‌­پور علمداری، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه، گزارشی از عملکرد یک­ساله حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه ارائه نمودند.  تاسیس موزه جانورشناسی، حمایت از پژوهش‌های کارآفرینانه و دانش بنیان، تجهیز آزمایشگاه‌­های دانشگاه، تجهیز کتابخانه مرکزی، راه اندازی سامانه پژوهشی  را می توان به عنوان گوشه ای از فعالیت های انجام شده در این حوزه برشمرد.

در پایان مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه به شرح ذیل تقدیر گردید.
- دکتر حسین صبوری عضو هیات علمی گروه تولیدات گیاهی، به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه

- دکتر حجت اله جعفریان عضو هیات علمی  گروه شیلات، به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی

- دکتر عبدالناصر بهلکه عضو هیات علمی گروه آمار و ریاضی،به عنوان  پژوهشگر برتر دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی

- دکتر محسن محمدی خیاره عضو هیات علمی گروه علوم اداری و اقتصاد، به عنوان  پژوهشگر برتر دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی