سومین همایش ملی چالش های اقتصاد کلان ایران

تاریخ ثبت: 1398/12/10 - 05:43 ب.ظ

گروه اقتصاد دانشگاه گنبد در ادامه کنفرانس های قبلی خود سومین همایش چالش های اقتصاد کلان ایران را برگزار می نماید. هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی بیشتر اساتید، دانشجویان و پژوهشگران حوزه اقتصاد ، مدیریت ، و حسابداری با چالش های اصلی اقتصاد کشور می باشد. همچنین کنفرانس این امکان را برای مشارکت کنندگان فراهم می نماید تا ایده های جدید خود را در زمینه های فوق به بحث بگذارند. مقالات دریافتی توسط اساتید و داوران برتر کشوری مورد مطالعه و ارزیابی قرار خواهند گرفت و تمامی مقالات پذیرفته شده کنفرانس، در کتاب مجموعه مقالات کنفرانس به چاپ خواهند رسید. برای تمامی مشارکت کنندگان و مقالات ارائه شده، گواهینامه کنفرانس ارائه خواهد گردید. همچنین تمامی مقالات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد.