پیام تسلیت هیأت رئیسه دانشگاه گنبدکاووس به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

تاریخ ثبت: 1398/10/13 - 04:47 ب.ظ

در پی شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست تروریست ها و متجاوزان آمریکایی، هیأت رئیسه دانشگاه گنبدکاووس بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد.

در متن بیانیه هیات رئیسه دانشگاه گنبدکاووس آمده است:

وَ لَا تحَْسَبنَ‌َّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فىِ سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتَا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون

شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی همچون شهید "سردار سپهبد قاسم سلیمانی" است که در مکتب انسان‌ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند؛ مردانی که با دل بریدن از تمامی تعلقات، به دعوتگاه یار شتافتند و برگ برگ دفتر هستی را با نام و یاد خود، جلوه‌ای دیگر بخشیدند. هیات رئیسه دانشگاه گنبدکاووس شهادت غرور آفرین سردار بزرگ و رشید دنیای اسلام حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان را به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و خانواده‌های ایشان تسلیت گفته و بالاترین درجات معنوی و الهی را از درگاه خداوند منان برای آنان خواستاراست.