مراسم بزرگداشت شهادت سردار شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی در دانشگاه برگزار شد

تاریخ ثبت: 1398/10/16 - 04:46 ب.ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس، مراسم گرامی داشت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی بعد از نماز ظهر و عصر ، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) با حضور سرهنگ قاسم پور فرمانده سپاه پاسداران شهرستان گنبدکاووس و جمعی از مدیران، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم دکتر طهماسبی ریاست دانشگاه، ضمن تسلیت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: با توجه به موقعیت مکانی و زمانی شهادت سردار سلیمانی ایشان پس از سال‌ها مجاهدت به آرزوی دیرینه خود دست یافتند و برای همه الگو و معلم فضیلت بودند و با آن همه عظمت  وصیت کردند که پس از شهادت با عنوان سرباز حاج قاسم سلیمانی یاد شوند.

در ادامه مراسم سرهنگ قاسم پور فرمانده سپاه پاسداران شهرستان گنبدکاووس بیان نمودند که حاج قاسم سلیمانی عبد خالص خداوند متعال و مطیع محض ولایت فقیه بودند و با رشادت های خود در جبهه های حق علیه باطل در طی 40 سال ثابت کردند که دلبسته به هیچ چیز در این دنیای فانی نبوده و با شهادت خود باعث انسجام ملی جبهه مقاومت و وحدت در بین تمام کشورهای مسلمان شدند.