اطلاعیه مهم کمیته پیشگیری و سلامت دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1398/12/07 - 07:59 ب.ظ

دانشجویان عزیز و اعضای محترم هیات علمی و همکاران محترم دانشگاهی پیرو پیشنهاد کمیته پیشگیری و شورای سلامت دانشگاه گنبد کاووس، تصویب هیات رئیسه و به استناد بخشنامه های وزارت متبوع موارد به شرح زیر اعلام می گردد.

اطلاعیه مهم

دانشجویان عزیز و اعضای محترم هیات علمی و همکاران محترم دانشگاهی پیرو پیشنهاد کمیته پیشگیری و شورای سلامت دانشگاه گنبد کاووس، تصویب هیات رئیسه و به استناد بخشنامه های وزارت متبوع  موارد به شرح زیر اعلام می گردد:
۱- کلاس‌های نظری دانشگاه با همکاری اعضای محترم هیات علمی تا پایان سال ۱۳۹۸ به صورت غیرحضوری، مجازی برگزار می شود و لذا کلاس های حضوری برگزار نخواهد شد.
۲-درصورتی که به هر دلیل برگزاری غیر حضوری کلاس درس امکان پذیر نباشد، کلاس های جبرانی در روزهای کاری و ایام تعطیل تا پایان نیمسال تحصیلی جاری برگزار خواهد شد.
۳- برگزاری کلاس های جبرانی طبق روال به عهده دانشکده ها می باشد و معاونت آموزشی موظف به نظارت کامل بر اجرای سرفصل های آموزشی و مصوبات فوق خواهد بود.
۴-انجام دفاعیه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی بدون ضرورت اسکان دانشجویان درخوابگاه با هماهنگی دانشکده و رعایت ضوابط بلامانع بوده و درصورت ضرورت تعویق آن ها دانشجویان مشمول جریمه نخواهند شد.
۵-برحضور فعالانه کارکنان و اعضای هیات علمی در مدت زمان باقی مانده تا پایان سال جهت انجام تعهدات آموزشی غیر حضوری و برگزاری دفاعیه ها طبق بند۴ تاکید می گردد.
۶- هرگونه تصمیم درخصوص تقویم آموزشی از طریق  سایت دانشگاه و کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه اطلاع رسانی می گردد.
از پیشگاه ایزد منان آرامش، سلامتی و تندرستی را برای اعضای محترم جامعه دانشگاهی و خانواده های ارجمند مسئلت می نماییم.
 (روابط عمومی دانشگاه گنبد کاووس)