شرح خدمات اجرای دکوراسیون سالن آمفی تئاتر(کناف)

تاریخ ثبت: 1399/01/26 - 12:01 ب.ظ

جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه مراجعه فرمایید.

1. مرحله زیر سازی با ریل، یراق آلات و سازه گالوانیزه با مقاطع C-L-U مخصوص سقف های کناف همراه با ریسمان کشی و شاقول بندی جهت تسطیح افقی و عمودی مطابق با نقشه ها
  2. مرحله نما کاری  صفحات گچی کناف ایران ضد رطوبت به ضخامت 5 /12 میلیمتر همراه با درز بندی با نوار و بتونه کاری و نقاشی با رنگ آکرلیک طبق طرح
  3. ملاک متره صورت وضعیت نهایی می باشد.
  4. نقشه و جزئیات اجرای پروژه به پیوست می باشد و پیمانکار ملزم به رعایت کلیه جزئیات مندرج در آن است.
  5. تهیه کلیه کناف ها و وسایل مورد نیاز جهت نصب بعهده پیمانکار می باشد.
  6. اتصالات از قبیل ساپورت گیری و اجرای اتصالات نیز بر عهده پیمانکار می باشد.
  7. مدت اجرای پروژه 30 روز می باشد.
  8. تحویل کار به صورت تراز و گونیا باشد.
  9. رزومه کاری پیمانکار پیوست شود.
  10. کارفرما در رد یا انتخاب پیشنهادات مختار است.
  11. پیمانکار موظف به بیمه نمودن مسئولیت مدنی پروژه با هزینه خود می باشد.
  12. خسارت وارده به تاسیسات پروژه و ابنیه موجود در حین کار بعهده پیمانکار می باشد.
  13. مسئولیت ایمنی کار در ارتفاع بعهده پیمانکار می باشد.
  14. داربست بعهده کارفرما می باشد.

توضیح :

1. پرداخت ها پس از تایید دفتر طرحهای عمرانی دانشگاه پرداخت می شود.
  2. پیمانکار موظف است هنگام خرید هریک از اقلام این پروژه تائید کارفرما را داشته باشد.
  3. پیمانکار موظف است در اجرای هر مرحله از پروژه تائید کارفرما را نیز داشته باشد.
  4. پیمانکار موظف است قبل از اعلام قیمت از محل پروژه جدید و قبلی دیدن فرماید و هرگونه سوال یا ابهام را بصورت مکتوب به این کارفرما اعلام نماید.
  5. بدیهی است این کارفرما هیچ گونه هزینه اضافه ای را در این مورد بعد از شروع عملیات اجرایی پرداخت نخواهد کرد.
  6. این پروژه شامل 20% افزایش یا کاهش پیمان می گردد که افزایش و کاهش آن فقط در قالب دستور کار بصورت مکتوب توسط کارفرما صورت می گیرد

زیر پروژه

واحد کار