اجرای پوشش دکوراتیو آکوستیکی دیوارهای سالن، سن، اتاق فرمان و اتاق های جانبی سن سالن آمفی تئاتر(ام دی اف)

تاریخ ثبت: 1399/01/26 - 12:07 ب.ظ

جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه مراجعه فرمایید.

( تاریخ تحویل پیشنهادات تا 1/2/99- ساعت ۱۳- محل تحویل: دبیرخانه دانشگاه)

طبق طرح شامل :

الف) مرحله زیرسازی:

1. اجرای چوب زیرسازی همراه با ریسمان کشی و تراز بندی جهت تسطیح افقی و عمودی
  2. اجرای عایق صوتی و حرارتی از جنس پشم سنگ با ضخامت 1 اینچ
  3. اجرای  پارچه محافظ زیر کار جهت عدم نفوذ ذرات پشم شیشه در محیط و نگهداری آن

ب)مرحله نماکاری :

1. اجرای پانل های MDF روکش ملامینه طرح چوب با ضخامت 16 میل به همراه قلیفهای MDF سه میلیمتری و اجرای پانل های MDF خام با روکش  پارچه شانل
  2. لکه گیری رنگ طبق طرح
  3. اجرای زهوار ، قرنیز و پروفیل MDF جهت محل اتصال کف و دیوار-دیوار و سقف و کنج ها

ج) سایر ملزومات

1. ملاک متره صورت وضعیت نهایی می باشد.
  2. نقشه و جزئیات اجرای پروژه به پیوست می باشد و پیمانکار ملزم به رعایت کلیه جزئیات مندرج در آن است.
  3. تهیه کلیه پانل های MDF  مورد نیاز جهت نصب بعهده کارفرما می باشد.
  4. مدت اجرای پروژه 30 روز می باشد.
  5. تحویل کار به صورت تراز و گونیا باشد.
  6. رزومه کاری پیمانکار پیوست شود. در ضمن کارفرما در رد یا انتخاب پیشنهادات مختار است.
  7. پیمانکار موظف به بیمه نمودن مسئولیت مدنی پروژه با هزینه خود می باشد.
  8. خسارت وارده به تاسیسات پروژه و ابنیه موجود در حین کار بعهده پیمانکار می باشد.
  9. مسئولیت ایمنی کار در ارتفاع بعهده پیمانکار می باشد و هزینه داربست بعهده کارفرما می باشد.

توضیح :

1. پرداخت ها پس از تایید دفتر طرحهای عمرانی دانشگاه پرداخت می شود.
  2. پیمانکار موظف است در اجرای هر مرحله از پروژه تائید کارفرما را نیز داشته باشد.
  3. پیمانکار موظف است قبل از اعلام قیمت از محل پروژه جدید و قبلی دیدن فرماید و هرگونه سوال یا ابهام را بصورت مکتوب به این کارفرما اعلام نماید.
  4. بدیهی است این کارفرما هیچ گونه هزینه اضافه ای را در این مورد بعد از شروع عملیات اجرایی پرداخت نخواهد کرد.
  5. این پروژه شامل 20% افزایش یا کاهش پیمان می گردد که فقط در قالب دستور کار بصورت مکتوب توسط کارفرما صورت می گیرد

زیر پروژه

واحد کار