اطلاعیه شماره 2 ثبت نام دانشجویان تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال1395

تاریخ ثبت: 1395/11/06 - 10:30 ق.ظ

*اطلاعیه شماره 2  ثبت نام دانشجویان تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال1395  *

کاردانی و کارشناسی پیوسته

"دانشگاه  گنبدکاووس(ورودی بهمن ماه سال تحصیلی 96-1395)"

پیرو اطلاعیه شماره 1 ، فرآیند مرحله اول ثبت نام ( ثبت نام غیر حضوری)  به شرح زیر اعلام می گردد:

ثبت نام در ابتدا  بصورت غیرحضوری روز چهارشنبه  مورخ 95/11/06   و  پنجشنبه  95/11/07   می باشد که برای کلیه پذیرفته شدگان براساس فایل راهنما  با مراجعه به آدرس erp.gonbad.ac.ir/stdnew امکان پذیر می باشد.

نکات وموارد مهم در مرحله اول ( ثبت نام غیر حضوری):

تکمیل دقیق اطلاعات خواسته شده و بارگذاری اسکن مدارک براساس فایل راهنمایی ثبت نام غیر حضوری
(دانلود فایل راهنمایی ثبت نام غیرحضوری)

تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام  غیر حضوری شامل:

1-) اصل گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و یا اصل گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی مطابق تصویر31  راهنمای ثبت نام غیر حضوری

- تبصره 1: پذیرفته شدگانی که در مرحله اول اعلام نتایج آزمون سراسری در شهریور ماه سال جاری در دانشگاه دیگری پذیرفته شده اند و اصل مدارک خود را به آن دانشگاه تحویل داده اند صرفاً می بایست رونوشت (کپی) گواهی مذکور را اسکن و سپس بجای بند 1 بارگذاری نمایند.

- تذکر 1 مهم : همچنین بمنظور سهولت در امور نقل و انتقال پرونده با دانشگاه قبلی فقط تسویه حساب نمایید و در هنگام مراجعه حضور از کارشناس ثبت نام دانشگاه گنبدکاووس بخواهید تا نسبت به درخواست مدارک و واحدهای گذرانده شما از دانشگاه قبلی(پذیرفته شده در مهرماه 1395) اقدام لازم را انجام دهند.

-  تبصره 2: پذیرفته شدگانی قبلا در مقطع کاردانی و یا کارشناسی پیوسته فارغ التحصیل گردیده اند می توانند اسکن اصل گواهی پایان دوره کاردانی و یا اصل کارشناسی پیوسته خود را بجای بند 1 بارگذاری نمایند.

-تذکر2 : پذیرفته شدگان فوق الذکر(مشمول تبصره 2) درصورتی که یک بار از مزایای آموزش رایگان در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته استفاده نموده اند درصورت پذیرش در دوره های روزانه ، ملزم به پرداخت شهریه براساس نرخ مصوب شبانه می باشند.

2-)  اصل گواهی پایان دوره متوسطه و یا اصل گواهی موقت دوره متوسطه  مطابق تصویر23  راهنمای ثبت نام غیر حضوری

- یادآوری : مطابق بند 1 ، تبصره 1 و تذکر1  برای بند 2  اقدام شود

3- )  اصل کارنامه سه ساله دوره متوسطه ( کارنامه کامپیوتری) مطابق تصویر33  راهنمای ثبت نام غیر حضوری

-  یادآوری : مطابق بند 1 ، تبصره 1 و تذکر1  برای بند 3  اقدام شود

4-)  رسید تاییدیه تحصیلی مقطع پیش دانشگاهی مطابق تصویر26  راهنمای ثبت نام غیر حضوری

تذکر: لازم است پذیرفته شده گرامی قبل از انجام ثبت نام اینترنتی نسبت به تهیه رسید تاییدیه تحصیلی مقطع پیش دانشگاهی خود صرفاً از طریق مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت اقدام نماید. ( آدرس دانشگاه گنبدکاووس: گلستان-گنبدکاووس- بلوار بصیرت- دانشگاه گنبدکاووس- صندوق پستی 163)

5- ) اصل شناسنامه ( تمامی صفحات) مطابق تصویر28  راهنمای ثبت نام غیر حضوری

تبصره : پذیرفته شدگان اتباع خارجی می توانند اسکن گذرنامه دارای حداقل 6 ماه  اعتبار و یا کارت تردد  خود را یجای بند  بارگذاری4

6- )  اصل کارت ملی ( پشت و رو) مطابق تصویر21  راهنمای ثبت نام غیر حضوری

تبصره : پذیرفته شدگانی که فاقد کارت ملی می باشند می توانند تصویر صفحه اول شناسنامه خود را بجای بند 6 بارگذاری نمایند.

7-) یک قطعه عکس پذیرفته شده زمینه سفید(تهیه شده در سال جاری)  مطابق تصویر24  راهنمای ثبت نام غیر حضوری

جهت اطلاع از زمان ثبت نام حضوری اطلاعیه شماره 3 بزودی بر روی وب سایت دانشگاه در دسترس قرار خواهد گرفت.