اطلاعیه شماره 3 ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری1395

تاریخ ثبت: 1395/11/07 - 01:22 ب.ظ

*اطلاعیه شماره 3  ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری*

کاردانی و کارشناسی پیوسته

"دانشگاه  گنبدکاووس(سال تحصیلی 96-1395)"

پیرو اطلاعیه شماره 2 ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ، فرآیند مرحله دوم  ثبت نام ( ثبت نام حضوری)  به شرح زیر اعلام می گردد:

تذکر خیلی مهم : صرفاً دانشجویانی می توانند بمنظور ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند که ثبت نام غیرحضوری  خود را طبق اطلاعیه شماره 2 و فایل راهنمای مندرج در آن بصورت کامل انجام داده باشند و تاییدیه نهایی را مطابق تصویر شماره 39 فایل راهنما دریافت نموده باشند، در غیر اینصورت به هیچ عنوان ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده آنها  صورت نخواهد گرفت.

پیشنهاد ویژه : باتوجه به تجربه سنوات گذشته ومشاهده مشکلات پذیرفته شدگان در هنگام مراجعه برای ثبت نام حضوری ایام مقرر متاسفانه مشاهده شده  که مراکز ثبت نام (کافی نت ها ، دفاتر خدمات کامپیوتری و ...) بدون مطالعه فایل راهنما،  ثبت نام را به طور ناقص  انجام داده و درنتیجه  پذیرفته شده هنگام مراجعه از عدم تکمیل فرآیند ثبت نام غیر حضوری خود آگاه شده و بدلیل به زمان بر بودن مراحل ثبت نام غیر حضوری و بررسی مدارک ، دچار استرس و خستگی می گردد ، خواهشمند است قبل از عزیمت از شهر های دور و نزدیک نسبت به صحیح و کامل بودن ثبت نام غیر حضوری براساس فایل راهنما  اطمینان حاصل فرمائید.

تذکر مهم : بمنظور  عدم ازدحام پذیرفته شدگان ثبت نام حضوری براساس حروف الفبا به شرح  زیر انجام خواهد گرفت .

شنبه مورخ  09/11/95: افرادی که ابتدای حرف اول نام خانوادگی آنها حروف(الف،ب،پ،ت،ث،ج،چ،ح،خ، د،ذ،ر،ز،س،ش)    می باشد

یکشنبه مورخ 10/11/95: افرادی که ابتدای حرف اول نام خانوادگی آنها حروف(ص،ض،ط،ظ،ع،غ، ف،ق ک،گ،ل،م،ن،و،ه،ی ) می باشد

دوشنبه مورخ 95/11/11 : ثبت نام با تاخیر

• همراه داشتن مدارک زیرهنگام مراجعه حضوری الزامی می باشد :
  1. )رسید تاییدیه نهایی ثبت نام غیر حضوری  مطابق تصویر شماره 39  راهنمای ثبت نام غیر حضوری
  2. ) اصل گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و یا اصل گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی و یک سری رونوشت از آن
  •    -تبصره 1: پذیرفته شدگانی که در مرحله اول اعلام نتایج آزمون سراسری در مهر ماه سال جاری در دانشگاه دیگری پذیرفته شده اند و اصل مدارک خود را به آن دانشگاه تحویل داده اند صرفاً می بایست رونوشت (کپی) گواهی مذکور را ارائه نمایند، همچنین بمنظور سهولت در امور نقل و انتقال پرونده با دانشگاه قبلی فقط تسویه حساب نمایید و در هنگام مراجعه حضور از کارشناس ثبت نام دانشگاه گنبدکاووس بخواهید تا نسبت به درخواست کلیه مدارک و ریزنمرات واحدهای گذرانده شما از دانشگاه قبلی(پذیرفته شده در مهرماه 1395) اقدام لازم را انجام دهند.
  • تبصره 2: پذیرفته شدگانی که یک یا چند درس را در شهریور امتحان داده اند و گواهی پایان فوق الذکر خود را دریافت ننموده اند به شرطی که تاریخ از تحصیل مقطع پیش دانشگاهی آنها حداکثر تا 95/06/31 باشد می توانند فرم تعهد نامه مندرج در انتهای صفحه راهنمای جاری را چاپ گرفته و پس از تکمیل بجای بند 2 ارائه نمایند.
  • تبصره 3: پذیرفته شدگانی قبلا در مقطع کاردانی و یا کارشناسی پیوسته فارغ التحصیل گردیده اند می توانند، اصل گواهی پایان دوره کاردانی و یا اصل کارشناسی پیوسته خود بجای بند 2 ارائه نمایند
  • تذکر: پذیرفته شدگان فوق الذکر(مشمول تبصره 2) درصورتی که یک بار از مزایای آموزش رایگان در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته استفاده نموده اند درصورت پذیرش در دوره های روزانه ، ملزم به پرداخت شهریه براساس نرخ مصوب شبانه می باشند.
  •

3. )  اصل گواهی پایان دوره متوسطه و یا اصل گواهی موقت دوره متوسطه  و یک سری رونوشت از آن

یادآوری : مطابق بند 1 تبصره 1 اقدام شود

4.)  اصل کارنامه سه ساله دوره متوسطه ( کارنامه کامپیوتری) و یک سری رونوشت از آن